Veganistisch eten in Amsterdam

Veganistisch eten in Amsterdam

Veganistisch eten in Amsterdam

De Peper is een volkskeuken in Amsterdam waar je lekker veganistisch kan eten. Hier kun je op vier dagen in de week eten. De Peper is open op dinsdag, donderdag, vrijdag en zondag.

De kosten voor een maaltijd zijn laag: tussen de zeven en tien euro per persoon. De prijs is laag omdat De Peper gerund wordt door vrijwilligers. Bovendien is De Peper niet gericht op het maken van winst. Eventuele extra opbrengsten vloeien direct terug voor het maken van verbeteringen.

Eten bij De Peper is een echte beleving. Het werkt hier anders dan bij gangbare restaurants. Want eigenlijk is De Peper ook geen restaurant. Het is een volkskeuken. Dat betekent dat er ook geen bediening aan tafel is.

Bij binnenkomst laat je aan de bar weten dat je er bent en betaal je alvast vooruit. Als het al zeven uur is geweest, dan kun je direct je voorgerecht meekrijgen. Als dan het hoofdgerecht klaar is, wordt je naam geroepen en kun je het bord ophalen.

Om bij De Peper te eten, reserveer je vooraf. Je belt dan vanaf 4 uur met telefoonnummer 0685291006

De Peper is niet alleen bekend voor zijn lekkere veganistisch eten, maar ook voor de feestjes die het organiseert. Daarnaast zijn er altijd wel exposities en is de sfeer altijd ronduit gezellig.